Skip to Content

View Geocache Log

Found it JoHouHML found Jotain jossain

Saturday, 30 March 2019Finland

No ni sillälailla ja jetsulleen jees.. STF w lurde67

lurdelta tuli viesti (tai oli tullut) kampaajalta Liskon uudesta pulmasta. Kunhan heräsin niin oikoluku ja sitten työstämään pulmaa auki, mutta eihän se onnistunutkaan selkeästä päätelmästä huolimatta. Tuli sitten mieleen että tässä on höysteenä jokin "koukku". Oli kiiruhdettava iltavuoroon ja sinne päästyä aloin etsimään mahdollista listehtävää pulmalle. Laitoin pulman murskaimeen mutta sitten tuli emännältä viesti notesta. Nyt originaali ratkaisu tarkistimeen, jonka tarkistin sitten hyväksyikin nikottelematta.

Jotain oli tosiaan jossakin ja jotain oli sentään mukanakin 👀.
lurden kanssa sellainen laiskottelupäivä. Sitten päätimme mennä koettamaan löytyykö tämä kätkis. Löytyihän se ja pääsimme töhrimään nimemme Lavskriken perään onnistuneesti.

Täytyy sanoa että Lisko on melkoinen ketku 😭

Itse pidin koko paketista alun pulman virheestä huolimatta. Nämä eivät kuitenkaan ole tosikoille, voi mennä palko kolviin jos liikaa rutistaa. On se fanarit tästä annettava.

Tattis pulmasta ja jemmasta oikein kovasti Liskolle!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page