Skip to Content

View Geocache Log

Found it mnmat found Adalmiinan Helmi

Saturday, 30 March 2019Finland

Kk! Aamupäivästä lähdimme geokollegoiden kanssa suuntaamaan kohti Nokiaa ja Celebration-miittiä hacklabeineen. Samalla oli tarkoitus hakea favokkaita kätköjä ja saada talvihaastettakin täyteen. Tämä oli päivän toinen kätkö. Ja kylläpä se hieman etsityttikin. Ohjeet nimittäin hieman haastoivat ja tuli tutustuttua kohteeseen eri paikoista... Kirkossa oli alkamassa myös hautajaiset, joten ihan hirveitä ei tehnyt mieli täällä pyöriä.

Liikuttava oli tämän kätkön tarina, varmasti monella on ainakin lähipiirissä, jos ei itsellä, vastaavia suruja kuin tarinan Adalmiinalla! Hautajaissaattueen arkku ei onneksi kuitenkaan ollut pieni, vaan toivottavasti pitkän elämän eläneen.

Kollegat lopulta löysivät oikean kohteen minun haahuillessani välillä jo ihan muualla ja minä kipaisin myös mestoille. Päivän kätköt kirjasimme joko BMJ tai ihan nimmareilla eli BomBomBom, mnmat, Jamboree_009. Täällä mukana oli vielä hiphei pesueineen.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page