Skip to Content

View Geocache Log

Found it Suusani found Satelliittikuvia Valkeala #2

Saturday, 30 March 2019Finland

Jokin aika sitten aloin ehdotella ystävälle pientä (heh) geokierrosta Kouvolan suunnilla. No ei tarvinut montaa kertaa ehdotella, kun Tommijas antoi vihreää valoa. Haarukoitiin vaan molemmille sopiva viikonloppu. Äiti lainasi ystävällisesti minulle auton päiväksi alle ja myssejä ratkottiin etukäteen plakkariin sopivasti. Muuten ei kovin tarkkaan suunniteltu etukäteen, kun todettiin, että Valkeala sellaiselta alueelta, joka oli molemmilla suhteellisen neitseellistä geomaaperää. Eli voitaisiin poimia vaan miltei kaikki, mitä vastaan tuli. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja sisälsi paljon lumessa rämpimistä, kumoon tuuskahtelua, rapaisia ja märkiä vaatteita (etenkin sukkia), kyynelet silmissä naurua, mukavan määrän löytöjä sekä yleisesti ottaen ihanaa laatuaikaa ystävän seurassa. :)

Tommijas oli ratkonut tämän itselleen ihan suosikkimallisen myssen. Tunnustan suoraan, että tänne mie tulin siivellä. Suoritin sitten vuorostani omana osuutenani loppulähestymisen, totesin, että turha meidän on molempien tuonne kohteeseen rämpiä. Taaskin upotti, horjutti ja hauskaa oli. Pikku purnukkainen maastoutui kohteessaan erinomaisesti ja hetken sain kuikuilla, ennen kuin se sattui silmään. Nimet kirjaan ja samoja askelia takaisin. Hihitellen autolle ja ettepäin.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page