Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found Kaatuneen muisto / Memory of the Fallen

Saturday, 30 March 2019Finland

Merkityllä parkkipaikalla oli reilusti autoja parkissa ja kuplahallissa taisi olla jokin futisturnaus käynnissä. Lähdettiin seurailemaan merkittyä polkua ja kuunneltiin keväistä liverrystä puiden oksistossa. Mukava maisema ja ihmeen hiljaista. Olisi voinut kuvitlla rinteen täyteen leikkiviä lapsia. Poluilla ja kalliorinteellä oli vielä osittain jäätä tai sohjoa, mutta muuten oli metsästä lumet sulaneet.

Kun nollapiste alkoi tulla lähemmäksi, alkoi sijaintimme rinteen yläosassa vähän hämmentää. Lopulta päästiin lähelle. Nollapiste näytti minulla vähän eri kohtaan, mutta Tumppu päätteli kuvauksen perusteella oikeamman suunnan. Sieltä hieno kätkötoteutus sitten paljastuikin. Kiitos kätköstä ja metsäpolun esittelystä! #2007

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page