Skip to Content

View Geocache Log

Found it BomBomBom found Adalmiinan Helmi

Saturday, 30 March 2019Finland

Adalmiinan Helmi esitteli meille kiehtovan, vaikkakin surumielisen tarinan. Päivän opetus tämän tarinan seuraamisessa oli se, että ei kannata lähteä oikomaan vaan on parasta seurata tarinaa ihan alkupisteeltä lähtien eteenpäin :-). Meillä kun hahmottui koko homma aluksi hieman väärin sen takia, että hyppäsimme matkaan "kesken tarinan". Hetken aikaa suuntaa haettuamme rupesivat askelmerkit kuitenkin osumaan kohdilleen, ja näin löytyi ensin välipiste ja sen jälkeen myös loppupiste hienoine toteutuksineen. Vaikka onkin jo kevättä ilmassa, tuntui viima välillä aika kylmältä...

Kiitokset tarinan kertomisesta ja kiitos myös kätköstä! Kätkön kirjasimme yhteisnimimerkillä BMJ (BomBomBom, mnmat ja Jamboree_009), tai mahdollisesti omilla nimillämme.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page