Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Kadonneet kunnat - Tottijärvi

Saturday, 30 March 2019Finland

Neilikka77:n kanssa rundilla Vesilahti - Nokia - Pirkkala - akselilla

Tämän geopäivän tavoitteet oli saada Neilikalle All Terrain - haaste suoritettua ja samalla myös kasattiin tämän viikon kätköilijöiden talviohjelman viikkotehtävää kasaan ja tietenkin piti osallistua vielä Nokian miittiin Creation Celebration - Hacklabiin tutustuminen Souvenierin kiilto silmissä, unohtamatta meneillä olevaa Creation Celebration - kamppanjaa, joten puuhaa riitti ihan koko päiväksi. Liikkeellä oltiin jo kukonlaulun aikaan ja päivä alkoi Merelän Matin miitillä Vesilahdelta aamulla 6.30 !! Päivän saldo omalle kohdalle oli 19 löytöä.

Löytö 10/19

Tää oli helppo matkalla Sinne & Tullessa tänne. Neilikka näki purkin jo autosta joten en ehtinyt edes turvavyötä ottaa irti kun huudettiin "FOUND IT" Tottijärvi kadonneena kuntana on siinä mielessä tuttu että mun mummilla oli kesämökki täälä missä tuli vietettyä aikaa paljon kesäisin lapsuudessa... Näin aikuisillä hieman harvemmin ja lopulta juuri viime vuonna (2018) mummin mökki myytiin ja näin ollen ei tule enään paikalla varmaan käytyä, mutta ei Tottijärvi mielestä ikinä katoa.... Hienot muistot mökistä ja mummulan kivoista maalaismaisemista on ja pysyy. Kätköillä näillä seuduilla on kiva piipahtaa aina sillion tällöin fiilistelemässä vanhoja muistoja

Kiitos kätköstä ja terkkuja !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page