Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Yleisön pyynnöstä

Sunday, 31 March 2019Finland

Tänään lähdettiin Neilikka77:n kanssa aamulenkittämään Nuppua näihin maastoihin ja samalla oli tarkoitus Geokätköilijän talviohjelma saattaa päätökseen tämän viikon osalta kun vielä yksi tehtävä oli kesken. Tällä viikolla kun piti olla mm "viikonloppukätkölijä" eli hakea purkki pe,la & su. Täälä olikin vielä hiukkasen enempi lunta ja jäätä, joten hyvä oli ettei oltu ihan vielä nakattu nastakenkiä laatikkoon. Mukavasti matka joutui kohti määränpäätä ja Nuppu tykkäsi kun oli pikkaisen erilainen aamulenkki tällä kertaa.

Kätköä etsittiin hetken aikaa kun kohteitakin oli jokunen, mutta kohtuu pian mun silmät tavoitti jemman ja Neilikka kuittasi käyntimme purkilla.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page