Skip to Content

View Geocache Log

Found it Giliad found Samun Sikavaikea Kasvimysse

Sunday, 17 March 2019Finland

Tämä oli gc.com löytöni #6900 \o/

Kasvien tunnistus ei ole lainkaan ominta alaani, mutta onneksi perheessä on biologi, jolla on myös monta biologiystävää. Viipu ryhtyi ratkomaan tehtävää heti kätkön julkaisun aikaan. Oma kontribuutioni rajoittui lähinnä taulukon tekemiseen laskukaavoille. Sen verran hyvin huomattavan haastava tunnistus eteni entisten opiskelukavereiden avustuksella, että jossain vaiheessa elättelimme jo pieniä toiveita FTF:stäkin. Harmillisesti aivan siihen ei ehditty (jälkikäteen ajatellen olisi varmaan pitänyt kysellä rohkeammin vinkkejä, kuten ensilöytäjäkin oli ilmeisimmin tehnyt), mutta kun tehtävä viimein ratkesi kokonaisuudessaan, totesimme tämän olevan kerrassaan sopiva kätkö tasalukulöydöksi

Tänään oli kerrassaan sopiva päivä tasalukulöydön hakemiseksi, joten hyppäsimme Viipun, E:n ja e:n kanssa autoon ja suuntasimme muutamalle kätkölle. Tämä oli päivän toinen löytö ja kuten todettu, meille molemmille gc.com virstanpylväs. Loppupisteellä saimme hetken aikaa haeskella oikeaa kohdetta ennen kuin Viipu bongasi purkin ja pääsimme lisäämään nimiämme logikirjaan.

Kiitos kätköstä! Tasalöydön kunniaksi vierailutan Mystistä Golikkoanikin purkilla.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page