Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Hasselholma Loves

Sunday, 31 March 2019Finland

Jo viikkoa aiemmin tanjulainen oli alkanut kysellä päivän suunnitelmistani. Siinä vaiheessa ne olivat vielä levällään kuin jokisen eväät joten hän teki varauksen kalenteriini kyseiselle päivämäärälle. Ajankohdan lähestyessä myös muita kiinnostuneita ilmaantui ja lopulta meitä oli koossa täysi autolastillinen, tanjulaisen sekä allekirjoittaneen lisäksi päivän riennoissa mukana ilanak ja v v a m teamin jäsen M.

Päivän vierailukohde oli siis tällä kertaa Porvoo, siellä kun sattui olemaan tyrkyllä Creation Celebration -eventtiä, jollaisessa tuli eilen piipahdettua Nokialla. Myös muutamia muita kohteita oli valittu päivälle ja olimme päättäneet hoidella aluksi enimmät noista muista listatuista kohteista, ne kun sattuivat olemaan hieman sivummalla ja samalla myös hieman haastavammin saavutettavissa. Olosuhteet vaihtelivat päivän mittaan melkoisesti, vallitsevin tila oli kieltämättä hieman kostea. Maan pinta oli pääosin pehmennyt, lumi osittain sulanut suuriksi lätäköiksi. Toki joissain kohdin oli tuota valkeaa massaa vielä ihan kunnon kerros jäljellä ja siihen upposi tehokkaasti reittä myöden Ilmassa sen sijaan oli milloin mitäkin, vuorollaan vettä sekä nestemäisessä että kiinteässä olomuodossa ja toisinaan taasen jopa hieman aurinkoa

Aivan yhtä loistavasti ei tämän päivän reissu sujunut kuin eilispäiväinen, tänään jouduimme ikävästi kirjailemaan yhden denarin, onneksi sentään vain yhden ja löytöjä sentään valtaosa. Ne kirjailtiin lokeihin tuttuun tapaan lyhyen ytimekkäästi TIM-J.

Aloittelimme tältä kätköltä ja sieltähän se jo kivasti löytyi näillä lumilla. TIM-J kiittää kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page