Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Lounatuulentien ja Valajantien risteys.

Sunday, 31 March 2019Finland

Kesäaika is back! Tai ainakin valtakunnan kellonaikoja rukattiin tunnilla kohti kesää viime yön hiljaisina tunteina. Aamulla tosin yritti otain rännänräpäskääpaiskoa taivaaltaja kylmä tuuli puhalsi niin, että ilmassa oli enemmän talvenkuin kevään tuntua.
Jäähallikausi loppui toimitsijatehtävien osalta kohdallani eilen ja nyt alkaa olla taas aikaa harrastaa tätäkin aktiviteettia valoisempien iltojen, lämpimämpien kelien ja vapaampien viikonloppujen ansiosta.
Tänään vietimme siis -GBN-:n kanssa parisuhdeaikaa kätköillen ja pääsipä koiratkin mukaan rientoihin. Urpå ja Pörje on melkoinen kaksikko näissä puuhissa ja aina valmiina lähtemään mukaan kätköilemään.
Tälle kätkölle tullessagepsin akku sanoi kaput ja loppumatkan menin geosilmien varassa, vaan hienostihan tuo löytyi, kun oli löydettäväksi suunniteltu.
Kiitos ja kivaa kevättä. Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page