Skip to Content

View Geocache Log

Found it team Viisari found Magnetismia Kymenrannassa

Sunday, 31 March 2019Finland

Minskivin ja neitiq:n kanssa suuntana tänään Kouvola ja slingeilymiitti. Miitin jälkeen käytiin vielä joitakin valikoituja purkkeja etsimässä.
Täälläkin käytiin ja ihmeteltiin. Ja taas ihmeteltiin. Etsittiin apuvälinettä puskista ja lopulta hain autostakin jonkinlaisen, mutta ei tulosta. Apein mielin päätettiin lähteä jatkamaan.
Käytiin toisella tradilla ja Minskivi vielä lueskeli tämän kätkön kuvausta ja aiempia loggauksia. Päätettiin vielä käydä uudelleen ihmettelemässä paikalla. Lopulta yhteistuumin tultiin siihen tulokseen, että kaikki ei ole kätköllä nyt niin kuin pitää ja niinpä neitiq laittoikin kätköttäjälle viestiä. Ilmeni, että kätkö on kohdannut jonkin sortin katastrofin, joten se ei nyt olisikaan loggauskunnossa. Saimme kuitenkin luvan logata kätkö, josta suuresti kiitämme kätköttäjää. Kiitos kätkijälle, tämä on varmasti kunnossa ollessaan ollut hieno tapaus.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page