Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found Käännä nyt ihan luvan kanssa

Monday, 01 April 2019Finland

Talviohjelma edellyttää tällä viikolla parin yli sata favoa saaneen kätkön löytämistä, joten silmäilin työpäivän päätteeksi, millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Tämän kätkön kuvausta lukiessani hämmästyin, että miten 1. piilokallion kätköä ei enää ole 2. miten sen tribuuttikätköllä voi alle parissa vuodessa olla jo näin paljon favoja. En muistanut Piilokallion kätköä enää, mutta muistin että pidin siitä, paikasta ylipäätään ja nimi oli jäänyt mieleen. Luin vanhan loggaukseni, joka ei tietysti paljastanut mitään spoilauksen välttämiseksi, mutta josta löytämisen riemu kävi hyvin ilmi. Löytö oli syksyltä 2014, joten onhan siitä jo aikaa.

Päätin yhdistää iltakävelyn, uuden äänikirjan ja tämän kätkön hakemisen. Otin bussin kantakaupungin itäreunalta Pasilaan ja kävelin Keskuspuiston läpi kuunnellen alkua Maria Turtschaninoffin romaanista Maresi. Paikoitellen oli vielä sohjoa ja lunta kävelyteillä, mutta pääosin sulaa. Nollapisteen tuntumassa näin ensin linnunpöntön, huomasin että se oli aito ja kauhistuin alkamassa olevaa pesintäaikaa. Jatkoin matkaa ja pian huomasin sen tyyppisen systeemin, että sen oli pakko olla etsimäni D1-kätkö. Kiittelin ruskean ulkoilutakin valintaa, sillä se oli tänne sopiva camoväri. Laiskana en ryhtynyt kääntelemään ja vääntelemään mitään ylimääräistä, vaan jotain ainoastaan sen verran, että sain nimen lokiin. Palasin samaa reittiä takaisin ja bussin sijaan kävelin koko matkan kotiin. Mukava reilun tunnin iltalenkki valoisassa illassa. Kirja vaikutti lupaavalta ja kätkö oli kiva. Siis täydellinen retki! Kiitos hienosta kätköstä, se saa yhden favon lisää! #2011

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page