Skip to Content

View Geocache Log

Found it JyNu found Lohja

Tuesday, 02 April 2019Finland

FTF#2,287 @ 00:09 /w GR1117 & Lavskrike, #12,150, Lohjan FTF#219, mamiat-FTF#14, mysse-FTF#524

Jeps; olipahan taasen mysse. Julkaisuilta venyi aika pitkäksi ja turhautuminenkin saavutti yöllä huippunsa. Tuli vähän yritettyä oikomistakin; turhaan.

Tartuin uhkailuistani huolimatta seuraavana päivänä työpäivän päätteeksi uudella tarmolla myssen kimppuun.

Eipä ollut kukaan muukaan päässyt finaaliin, joten vielä oli näköjään mahdollisuuksia.

Sanasokkelossa yksi sana ei vaan millään löytynyt ja kirjaimetkin jo siinä siirtyivät silmissäni väärille riveille ja sarakeille. Laitettiin onneksi siinä vaiheessa Poks1967:n kanssa hynttyyt yhteen ja ratkottiin yhdessä mysse siitä sitten hamaan finaaliin saakka .

Harmillisesti vain koko tiimi ei päässyt heti hunttiin ja alkuperäinen ajatus oli odottaa kenties tiistaiaamupäivään, niin olisimme paremmin päässeet ratkaisutiimillä tämän hakemaan.

Sen verran monia vihernaamoja näytti tsekkeriin ilmestyvän, että oli tämä pakko näillä silmillä nyt kuitenkin kuitata pois. Ratkaisutiimistä Poks1967 ja Jykk€ eivät nyt olleet loggauksessa mukana, mutta kaikille jäsenille suurkiitos myssen ratkaisemisesta.

Hakukeikka ei ollutkaan ihan naps ja kops... ihan kunnon kahluuvermeitähän täällä tarvitsi... lisäksi purkin aukaiseminen oli hankalaa, mutta viimein sopiva naisellinen työväline Lavskrikeltä sentään löytyi .

Palauttaminenkaan ei sujunut ihan niin kuin Strömsössä... kun sen kerran, kun saimme purkin takaisin puuhun, niin sinne jäivät sekä purkki että ongen koukku.... kun koukkua yritimme suostutella alas, niin purkkihan sieltä seuraavaksi tietty alas tuli. Viimein oli koukkukin alhaalla ja vihdoin sitten saimme purkin jäämään yläilmoihin ja koukun laskeutumaan maahan.

Ja kiitos kätköntekijälle loppuviimein aika koukuttavasta myssestä. Favohan tästä ilman muuta tulee kaikista ärinöistä ja purinoista huolimatta.... tai ehkä juuri niiden ansiosta . [FTF]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page