Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Jormuanlahden traili -30

Saturday, 30 March 2019Finland

10 ⭐ ja papukaijamerkki!!! B&B paratiisista oli taas hyvä ponnistaa päivän purkeille. Ihastuttavat isännät ja ehtoisat kollegat seurana päädyttiin jälleen pienelle "kotiseututurneelle". Kumpuloiden toimiessa virallisina matkanjohtajina ja pääassistentteina, Almalaiset ja Tiigeri tekivät itseään tykö paikallisten purnukoiden parissa.

Tarkoitus oli nimikirjoitus poikinensa metsästää muistojen arkistoon mutta niinhän siinä vain kävi, että suulaat savolaiset ne niitä nimiä kirjaan loppujen lopuksi kirjoittelivat 🤣... Jotta jonkinmoinen salaisuuden verho säilyisi, annettiin käsialanäytteet suurimmaksi osaksi merkinnällä ALTI, vaan saattoipa sinne väliin omakin nimimerkki livahtaa...

Savolaisten maailmanvalloitus jatkui pitkälle iltapäivään, kunnes oli aika siirtyä soppakattiloiden äärelle ja parantaa maailma. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page