Skip to Content

View Geocache Log

Found it Eca_74 found Kätköilijä joka ei koskaan sano kiitos

Monday, 01 April 2019Finland

MickieWalkerin kanssa palaamassa pitkän viikonlopun Ahvenanmaan reissusta kotia kohti. Maanantaina julkaistiin uudet talviohjelman tehtävät. Meillähän oli sen suhteen vielä jotain puutteita, vaikka aamulla saimmekin jo paljon aikaiseksi ihan sattumanvaraisesti. Tämä kätkö oli aivan ylimääräinen tarpeisiimme, mutta samalla saimme tankattua auton.

Valittamisaiheita yli kymmenen vuoden aikana on kertynyt yhtä ja toista. Välillä näkee oikein marttyyrilokkauksia. Yksi, jos toinenkin asia ei ole mennyt ihan suunnitellusti ja v-käyrä on korkealla. Se on tietenkin kätköttäjän vika. Tähän saakka ja tästä eteenpäinkään ei ole mikään pakko ainuttakaan kätköä hakea, jos ei huvita. Kaikki eivät vaan tunnu sitä seikkaa sisäistävän.

Kiitos kätköstä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page