Skip to Content

View Geocache Log

Found it 9eo found Hyvää ja kaunista

Saturday, 30 March 2019Finland

Lähdettiin TGL;n ja Pekka H:n kanssa Satakunnan puolelle kätköilemään, tämä oli lauantain 33. ja viimeinen löytö.

Kotimatkallamme Makkaran ja corgien lenkkipolkua hetken kierrettyämme ja parit Fingeporimuraalit etsittyämme TGL, & Pekka lähtivät jo kotiin, mutta minä poikkesin vielä täälläkin kun kerran tämä niin sopivasti reitilleni osui. Eipä ole sarjaa tullut katseltua, vaikka joskus TV onkin ollut oikealla kanavalla oikeaan aikaan, mutta onneksi netistä löytyi tarpeeksi tietoja melko helposti.
Parkkeerasin auton ja siirryin nollapisteen tuntumaan. Melko nopeahkosti purkki löytyi vihjeen mukaisesta piilostaan, mutta sen käsiin saaminen oli hieman työläämpi juttu. Saatuani purkin käsiini kuittasin nimmarin lokivihkoon käyntini todisteeksi ja jatkoin matkaani kotia kohti...

  • Kiitos Kätköstä

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page