Skip to Content

View Geocache Log

Found it Intarsia found Jormuanlahden traili -30

Tuesday, 02 April 2019Finland

Kiitos trailin rakentajalle! Kätköt 2-30 (-15 tietenkin) löydetty. Ykköskätköä vartioi joku eläkeläismies, joten se jäi nyt kokematta. Ja harmillisesti aika loppui kesken trailin, joten joskus pitää tulla loppukierrokselle sitten uudemman kerran.

Saviniemi on oivallinen nimi seudulle. Tämän kulmakunnan asukkaat tuskin pesevät autojaan kovinkaan usein – se kun on niiiin turhaa hommaa. Kelirikkoaika on kohta hauskimmillaan, nytkin välistä muljasi mukavasti renkaiden alla ja toisin paikoin tie oli vielä lujasti jäässä. Ja auto on siis todellisessa pesukunnossa.

Metsäkoneen jälkiä oli pitkin tienvierustaa, mutta kätköt olivat siitä huolimatta olemassa. Valokuituako ne tänne rakentaa vai oikeaa pyöräbaanaa, kun tällaista tienreunan putsaamista tehdään? Tai ehkä on tarkoitus aloittaa horsman tai pajun kasvattaminen – näin keväisinhän lapset tarvitsevat pajunoksia bisneksiinsä. Ja maitohorsmahan on varsin erinomaista parsankorviketta alkukesästä suolavedessä keitettynä ja voisulalla ryyditettynä. Ja Marttojen perimätiedon mukaan sitä voi hyödyntää muutenkin.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page