Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Hirven grilli

Tuesday, 02 April 2019Finland

Työpäivän jälkeen suorittamaan geokätköilijän talviohjelman viikon tehtäviä upeassa säässä. Aurinko paistoi ja maastot ovat nyt helppokulkuisia. Saappaat olivat silti päivän valinta, sillä kohteina oli "luontokätköt".

Kun ensin löydettiin "oikea" lähestymissuunta, olikin matka kätkölle mukavaa ja helppoa tallustelua. Hirviä ei näkynyt mutta hirvitorneja ja lupaavasti kuivuvia peltoja kuitenkin.
Luettiin ennakkoon että kätkö kaipailee huoltoa, joten mukana oli hieman kuiviketta ja tarviketta.
Kätkö on siis sinänsä nyt kuivattu, huollettu ja laitettu kokonaan uusi logikirja, mutta olisipa tuon kätköpurkinkin saanut vaihtaa.. Kansi falskaa ja purkki kastuu ainakin näin keväisin. Alkuperäinen logi on mukana purkissa omassa pussissaan, ja on vielä pelastettavissa luettavaksi jos kätköttäjä vielä aktivoituu.
Paikka ja näkymät ansaitsevat kätkönsä.

Kiitokset siis kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page