Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found Ramsinniemen rentukat

Tuesday, 02 April 2019Finland

Mahtava alku huhtikuulla ja kesäajalla. Valoisat illat ja aurinkoinen sää! Kummasti jaksaa työpäivänkin jälkeen lähteä vielä ulkoilemaan. Talviohjelman tehtävä toi minutkin tälle kätkölle juuri tällä viikolla. Ajelin metrolla Rastilaan ja reippailin kävelyteitä ja tavallisia ajoteitä pitkin kohti nollapistettä. Lunta oli vielä tienpenkoilla ja metsässä, joten kevätkukkia en päässyt näkemään. Meri-Rastilan kadut olivat alkuillassa autiot ja mitä pidemmälle Ramsinniementietä kävelin, sitä vähemmän näkyi autojakaan.

Yksi auto oli kuitenkin parkissa luonnonsuojelualueen parkkipaikalla ja lähestyessäni infotaulua tiellä juoksi minua kohti isohko koira haukkuen ja muristen. Jähmetyin paikalleni, mutta onneksi koira lopulta uskoi omistajansa pilliä ja kääntyi takaisin. Pääsin nollapisteelle ja yritin saada tolkkua sekoilevasta gepsistä. Siinä pyöriessäni nainen koirineen oli ilmaantunut näköpiiriin, enkä voinut jatkaa etsimistä. Siirryin rantaan nauttimaan auringonpaisteesta ja lopulta koiraseurue poistui polkua pitkin kauemmas.

Gepsi ei oikein rauhoittunut mihinkään kohtaan, mutta geovaistolla ja edellisen loggauksen rohkaisemana purkki löytyi sitten kuitenkin aika nopeasti. Bonuskoodin unohdin katsoa, mutta eiköhän tänne tule taas joskus poikettua, sillä läheisen multin talviolosuhteista johtuva denari kaipaisi paikkaamista. Jos vaikka sitten, kun rentukat kukkivat! Kiitos kätköstä kivoissa maisemissa! #2012

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page