Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Kallioilla kukkuloilla

Wednesday, 03 April 2019Finland

Työpäivän jälkeen täyttämään geokätköilijän talviohjelman viikkotehtävien "kasviosuudet".
Sää näin huhtikuun alussa on mitä parhain kätköilyyn - kuivaa ja lämmintä, ja kun lumet sulavat niin sen jäljiltä maastot on mukavan helppokulkuisia ilman kasvustoa.

Tällä kätköllä oli kaksikin "tarvittavaa" attribuuttia ohjelmaan, joten valittiin tämä illan ensimmäiseksi kohteeksi. Maasto oli senverran sulanutta tälläkin kantilla kukkulaa että lenkkareilla pärjäsi kun vaan "loikki" lumettomalta paikalta toiselle. Kätkön piilopaikasta oli jo lähestyttäessä aavistus, joka myös kävi toteen. Tiimin kaksilahkeiselle maasto ei ollut hankalaa ja kätkölle pääsi mukavasti.
Maisemat olivat komeat eli käymisen arvoinen paikka.
Kätköllä kaikki kunnossa talven jäljiltä ja pistettiin nimmari kirjaan.

Geobiilille palattuamme läheiselle pellolle oli laskeutumassa useita "laivueita" hanhia joita tuntui metsän takaa nousevan aina vain lisää ja lisää..

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page