Skip to Content

View Geocache Log

Found it Janitismus found Ristijärven lajitteluasema

Thursday, 13 July 2017Finland

24 päivän kesäloma-roadtrip ympäri Suomea ja myös Pohjois-Norjan puolella. Reissun pääkohteiksi valittu ison ja pienen karhunkierroksen vaeltelu sekä Korvatunturi. Viimeinen viikonloppu Oulussa Qstockissa muun muassa Marilyn Mansonin ja Alice Cooperin tahdissa :D.

Jonkinlaista aikataulua ja listaa oli ennakkoon tehty. Listalta löytyi favo- ja haastekippoja, kirkkoja, nollia ja ties mitä matkalle sattui osumaan.. kaikenlaista mielenkiintoista ;). Lokattiin yhteisnimimerkillä wilja.

Päivä 7/24:

Seuraava favopurkki pysähdys.. harmi ettei kaikkia hienoja ehditty hakea, täällä niitä riittää.. ja ovat kauhean kaukana Turusta :(. Upealla ilmalla nopea stoppi, hiljaista oli alueella. Favon arvoinen hieno jemmaus jälleen!

Kiitos kätköstä ja Terveissi Turust =).

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page