Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Mankkaanpuro

Friday, 22 March 2019Finland

Pikaisella perjantaikierroksella, ei siis pelkästään yhdellä vaan peräti kahdella. Oli todella mukavaa ulkoilla, kun aurinko paistoi komeasti ja lumetkin alkavat olla melko vähissä - tai ainakin sieltä missä satuin liikkumaan tänään. Toisaalta olihan sitä jäätäkin vielä paikoitellen ihan mukavasti, jotta saattoi vaikka liukastella joissain paikoin ihan urakalla. Onneksi ei sentään mitään pyllähdyksiä sattunut.

Tietenkin tuossa upeassa auringonpaisteessa oli myös varjopuolensa (eikä pelkästään puiden, rakennusten tai muiden maastoesteiden varjot) - jästejä nimittäin liikkui paikoitellen melko runsaasti ja niitä väistellessä oli kuitenkin mukavaa, että saattoi itsekin nauttia hieman tuosta auringosta.

Kohteiksi tuli siis tänään valittua pari tuollaista melko tuoretta tapausta. Taannoin tuli lähdettyä jopa miltei hunttiin, vaan etäisyyttä noilla kerroilla taisi olla aavistus liikaa, jotta saumaa jaolle olisi ollut. Sinällään hyvä, että tällä kertaa saatoin käydä pikaisesti napsaisemassa nuo kaksi kohdetta iltapäivän ratoksi.

Aluksi täällä ja sopivan parkin keksittyäni dallailin kipolle ja kuittasin sen sopivassa välissä. Kivasti löytyi, kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page