Skip to Content

View Geocache Log

Attended emiliaa_95 attended Creation Celebration: Parhaat muistot

Wednesday, 03 April 2019Finland

Ilmajoogatunnin jälkeen polkupyörä talvisäilöstä pihalle, vähän ilmaa renkaisiin ja mukava iltalenkki abc:lle. Eiku... kamppailua pumpun kanssa ja tyhjällä takarenkaalla hiessä eteenpäin souvenirin kuva silmissä :D enkä edes ehtinyt paikalle viralliseen miittiaikaan, mutta onneksi porukka oli yliajalla kuten arvelinkin ja salaa toivoin... hengityksen tasaamista ja sitten kotia kohti :D

Omalla kohdalla parhaat kätköilymuistot on syntyneet vastoinkäymisten kautta; nousuvedessä kahlaamista saarikätkölle (tarkempi kuvaus kohteessa GC37TGW Munakari, jos kinostelee, kuva liittyy) tai auton jumittuminen lumeen koska joo, kannattaa mennä etsimään jotain uimarantakätköä keskellä talvea kun parkkipaikkaa tai tietä ei ole aurattu... hyvällä on näitä silti jälkeenpäin tullut muisteltua :D ehkä tätä tämänpäiväistäkin pyöräepisodia sitten joskus.

Kiitoksia miitistä! :)

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page