Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Metsän kuningas: Karhu

Wednesday, 03 April 2019Finland

Tänään aurinko paistoi jälleen keväisen upeasti ja jopa lämpötila kipusi tuonne kymmenen asteen hujakoille Tekee hyvää luonnolle tuo lämpö, vaan niin se tekee hyvää myös kätköilijälle, joka pääsee nautiskelemaan upeista olosuhteista tuon pitkän ja synkeän talvikauden jälkeen. No oliko se talvi loppupeleissä niin pitkä ja toisaalta, kun lunta oli, niin ei se ehkä ollut niin synkeäkään. Kevät on siis vihdoin päättänyt tulla oikein reiluin askelin ja se joka tapauksessa on pelkästään positiivista. Oikeastaan vasta tänään tuntui myös tuon lämpötilan osalta, että alkaa tarkenemaan tai itse asiassa taisipa siinä tulla ihan oikeasti lämmin jossain vaiheessa, kun noita muutamaa purkkia kävi kuittailemassa.

Ei kaikki niin positiivista eli mahtuihan sitä tällekin reissulle yksi denari, todella kirvelevä sellainen. Vaan sitähän se elämä on toisinaan epäonnistumisia ja pettymyksiä ja toisinaan taas täynnä onnea ja iloa ja niin tälläkin kertaa tuon päivän aloittaneen denarin jälkeen tuli pelkkiä löytöjä. Tosin siitä hieman sisuunnuin ja suuntasin katseeni kohti Järvenpään tarjontaa.

Poikkesin vielä reissun lopuksi kurkkaamassa mitä nallelle kuuluu. No siellähän tuo oli odottelemassa seuraavia vieraitaan Kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page