Skip to Content

View Geocache Log

Found it TaMaLeLo found Kesäinen Yläne

Saturday, 30 March 2019Finland

Karnevaalisuveniiripisteitä lähdettiin keräämään LexPexin ja Lompan kanssa ja kohteeksi otettiin Yläneen ja Euran suunta. Haettavien listalla oli muutamia ratkottuja myssejä, paljon favoja keränneitä purkkeja, Euran helmisarjan purkkeja ja tietysti myös matkan varrelle jääviä kätköjä. Tavoitteena oli tietysti saada kasaan mahdollisimman paljon pisteitä ja pikaisten laskelmien perusteella saatiinkin kaikki 5 suveniiria kerättyä tämän reissun aikana.

Palapelimysset ovat ihan ehdottomasti lemppareitani. Tulee pelattua ja ratkottua välillä ihan huvin vuoksikin, vaikkei olisi mitään tietoa, tuleeko purkille asti koskaan lähdettyä. Näitä Yläneen palapelejä ratkoessani tiesin kyllä, että jossain vaiheessa varmasti nämä käydään hakemassa, joten oli vielä astetta kivampi pelata. Ja nyt sitten tietysti otettiin nämä haettavien listalle mukaan, kun tänne suunnalle tultiin.

Sen verran oli geomuksuilla kätköilyintoa, että eipä pahemmin itse tarvinnut tehdä muuta kuin logata, kun muksut huolehtivat muusta. Nopeasti löytyi tämä.

Logattiin lyhenteellä TMLL = TaMaLeLo, LexPex & Lomppa.

Kiitos kätköstä. :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page