Skip to Content

View Geocache Log

Found it TaMaLeLo found Palikkatesti

Saturday, 30 March 2019Finland

Karnevaalisuveniiripisteitä lähdettiin keräämään LexPexin ja Lompan kanssa ja kohteeksi otettiin Yläneen ja Euran suunta. Haettavien listalla oli muutamia ratkottuja myssejä, paljon favoja keränneitä purkkeja, Euran helmisarjan purkkeja ja tietysti myös matkan varrelle jääviä kätköjä. Tavoitteena oli tietysti saada kasaan mahdollisimman paljon pisteitä ja pikaisten laskelmien perusteella saatiinkin kaikki 5 suveniiria kerättyä tämän reissun aikana.

No voihan nyt palikka. Testikappale löytyi kyllä helposti ja onhan noita kalusteita tullut kasailtua kerta jos toinenkin, joten helpostihan tuo palikkahomma saatiin hoidettua. Vaan pakko myöntää, että ei naurattanut, kun jutun juoni selvisi. Kenttämysseksi olisin itse tämän laittanut. No, oltaisiin tultu kyllä varmaan joka tapauksessa tämäkin hakemaan, vaan ehkä olisi asennoiduttu jo valmiiksi eri tavalla.
Hiukan meinasi hermot mennä, kun ei millään jaksanut mitään laskureita ruveta etsimään ja ihan summamutikassa sitten pyörittiin edestakaisin ihmettelemässä. LexPex sitten osui onneksi kuitenkin suht nopeasti oikeaan kohtaan. Paikkaan, josta oltiin Lompan kanssa molemmat kuljettu jo ohi, itse vissiin pariinkin kertaan. No puusilmä mikä puusilmä. Ei se aina vaan ole niin helppoa. Mutta löytyipä kuitenkin.

Logattiin lyhenteellä TMLL = TaMaLeLo, LexPex & Lomppa.

Kiitos kätköstä kuitenkin. :)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page