Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kouts1 found Lännykinkki

Wednesday, 03 April 2019Finland

Samoin kuin edellisen etsijän, toi meidätkin tänne syrjäkylille NE attribuutit. Me saatiin tällä kätköllä viimeiset kolme puuttuvaa.
Mutta ihan pala kakkua tää ei ollutkaan... Kyllä me kuvauksen perusteella tiedettiin, minkälaisesta paikasta pitäisi etsiä, ja niinhän me ensin käsityönä etsittiinkin, mielestämme kattavasti. Ei. Usein ollaan tässä vaiheessa annettu periksi, kaikkeahan ei tartte löytää...
Mutta nyt oli NE attribuutit, periks ei voinu antaa, varsinkin kun eilen tää oli löytynyt. Hain autosta vahvan taskulampun ja varsipeilin, ja aloitin "järjestelmällisen" tutkimisen siitä, mihin satelliittikuva näytti. Aina ei pitäis luottaa pelkkään satelliittikuvaan - Ja usein tulee todettua, että olisi pitänyt lukea edellisiä lokeja, nyt ei, joku niistä vain vei väärille urille.
Kun sitten mielestäni hyvässä järjestyksessä olin kahta vaille (oikeasti!) kurkannut kaikkialle, niin siinähän se oli! Kuinka tuo on voinut jäädä huomaamatta ihan operaation alkuvaiheessa ??
Kiitos työvoittokätköstä ja NIISTÄ attribuuteista!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page