Skip to Content

View Geocache Log

Attended Mr.Petsku attended Creation Celebration - Hacklabiin tutustuminen

Saturday, 30 March 2019Finland

Neilikka77:n kanssa rundilla Vesilahti - Nokia - Pirkkala - akselilla

Tämän geopäivän tavoitteet oli saada Neilikalle All Terrain - haaste suoritettua ja samalla myös kasattiin tämän viikon kätköilijöiden talviohjelman viikkotehtävää ja tietenkin piti osallistua vielä Nokian miittiin Creation Celebration - Hacklabiin tutustuminen Souvenierin kiilto silmissä, unohtamatta meneillä olevaa Creation Celebration - kamppanjaa, joten puuhaa riitti ihan koko päiväksi. Liikkeellä oltiin jo kukonlaulun aikaan ja päivä alkoi Merelän Matin miitillä Vesilahdelta aamulla 6.30 !! Päivän saldo omalle kohdalle oli 19 löytöä.

Löytö 13/19

Yksi päivän päätavoitteista oli siis tämä miitti ja kun oltiin aikaisin liikenteessä, niin alkoi jo päivän muut "tehtävät" kätköilyn osalta olla miltei plakkarissa. Ennen tänne tuloa käytiin huoltamassa kätköilijöiden omat energia tarpeet, joten täälä oli hyvää aikaa sulatella enemmät karstat pois ja höpötellä kollegojen kanssa niin sisällä kuin ulkonakin. Harjuksen luona tuli pistäydyttyä ja enpä ole sieläkään ikinä näin paljoa väkeä kerralla nähnyt. Taisi tulla Harjuksen putiikille pieni tai "Vähän isompikin" piikki myös myyntitilastoihin, mikä on vaan positiivinen asia. Mekin jätimme sinne muutaman roposen ja saimme vastineeksi jotain mukavaa kotiin viemistä

Hacklabissakin käytiin tutustumassa tottakai ja tilat oli hieman odotettua pienemmät, mutta nimmarit käytiin miittikirjaan suttaamassa ja hetken kuuntelemassa mitä täälä oikein puuhataan ja mitä tämä mesta ylipäätään tekee/pitää sisällään. Varsin mielenkiintoista asiaa sieltä kyllä tuli ja tunnelma oli sanalla sanoen tiivis.

Varsin mielenkiintoinen ja hyvä paikka järjestää tälläinen miitti. Jos olis ollu vähemmän porukkaa niin olis varmaan saanut vielä enemmän irti "Hacklabistä", nyt tämä oli tälläinen pinnan raapaisu, mutta idea tuli selville.

Kiitos mukavan erilaisesta miitistä !!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page