Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Zirvensalmen citon muistopurkki

Thursday, 04 April 2019Finland

Tulin eilen Porista, suorinta reittiä Turun kautta. Tänään oli aamupäivä muuta puuhaa, joten käytiin kaupungilla myöhäisellä lounaalla ja samalla neljällä purkilla, kun kerran ulos lähdettiin.

Ensin me vähän ongittiin, sitten ihailtiin "Pielisen" pintoo ja retkeiltiin... Ei nyt ihan Kuopiossa, mutta etäämmällä kumminkin.

Enial, Geoladyt ja minä, kätköt oli tällä kertaa kokoonpano ja logattiin tuttuun tapaamme joko omilla nimmareilla tai GEV lyhenteellä.

Hienosti tämä löytyi ja matka jatkui kohti seuraavaa. Näinhän se pruukaa edetä... Noh, käytiin tosiaan vain neljällä purkilla, eli sen verran, että jalat vähän vertyi... eli ei lähtenyt lapasesta tällä kertaa.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page