Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found Zirvensalmen citon muistopurkki

Thursday, 04 April 2019Finland

Nykyisin on kaikenlaista puuhaa ja hitsisti ajateltavaa, niin hyvä käydä päätä välillä tuulettamassa. Geokamut ovat minua jelppimassa, onneksi ovat samanhenkisiä eikä rutinaa kuulu, kun ehdotan muutamalle purkille lähtöä.

Mikkelin seudulla on ahkerasti citoiltu. Kummallisesti sitä roskaa tulee ylt'ympäriinsä, vaikka puolen vuoden välein paikkoja käydään siivoamassa. Täällä en ollut siivoamista, mutta mukavaa kun on muistopurkki tehty. Mysse on ollut ratkaistuna jo pidemmän aikaa. Ekaks kävimme purkin paikan katsomassa, sitten pitikin apuväline käydä hakemassa. Nimet ovat kirjassa joko yhteisnimimerkillä GEV (GeoLadyt Enial Vestaali) tai omilla nimimerkeillään.

Kiitos muistopurkista!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page