Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found YLÄNEEN PYHÄN OLAVIN KIRKKO

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geokätköilijöiden talviohjelman innoittamina Geotapeista Mr.Petsku, Juke The Rabbit ja minä päätimme lähteä täyttämään tämän viikon tehtäviä Rauman suunnalle. Ajatuksena oli hakea kaikki vaadittavat attribuutit, virtuaalikätkö, wherigo-kätkö, pari punaista kuntaa vihreäksi ja tietty Kalvoapinan aamumiitti Säkylässä oli yksi kohteista, niin ja tietysti myöskin pari "favohirmua" tarvitsi hakea. Matkaan Tampereelta lähdimme aamulla puol seiskalta ja takaisin kotosalla olimme kymmenen jälkeen illalla. Ilma oli todella hieno koko päivän ja parhaimmillaan lämpömittari näytti +12 eli kevät on virallisesti tullut.

Kaiken kaikkiaan sain löytöjä 39, Petsku ja Juke vähän vähemmän kun poikettiin muutamilla purkeilla jotka he olivat löytäneen jo aiemmin.

Tämä oli päivän löytö 7/39.

Täältä löytyikin todella kaunis kirkko harmi vaan että itse kätkö ei ollut kauhean hyvässä jamassa, huoltoa siis kaipaa kipeästi... Mutta nimmarit tuli kirjattua johonkin lappuseen.

Loggaukset teimme yhteistunnarillamme GEOTAPIT tai omilla nimmareillamme.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page