Skip to Content

View Geocache Log

Neilikka77:n kanssa rundilla Vesilahti - Nokia - Pirkkala - akselilla

Tämän geopäivän tavoitteet oli saada Neilikalle All Terrain - haaste suoritettua ja samalla myös kasattiin tämän viikon kätköilijöiden talviohjelman viikkotehtävää ja tietenkin piti osallistua vielä Nokian miittiin Creation Celebration - Hacklabiin tutustuminen Souvenierin kiilto silmissä, unohtamatta meneillä olevaa Creation Celebration - kamppanjaa, joten puuhaa riitti ihan koko päiväksi. Liikkeellä oltiin jo kukonlaulun aikaan ja päivä alkoi Merelän Matin miitillä Vesilahdelta aamulla 6.30 !! Päivän saldo omalle kohdalle oli 19 löytöä.

Löytö 18/19

Tääläkin piti piipahtaa kun kerran huudeilla oltiin. Tuossa Unelmien liikuntapäivä kampanjassa tuli oltua ihan osallisena ja tänne tehtiin silloin Neilikka77:n kanssa kasa vale kätköjä, joita sitten sai porukka käydä hakemassa ja minä + Neilikka sitten infottiin porukkaa siitä mitä kätköily on ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Se oli mukava päivä kaikenkaikkiaan ja toivottavasti se puraisi edes joitain ihmisiä kätköilemään tämän tapahtuman jälkeenkin.

Auto saatiinkin näppärästi tapahtumasta tuttuun parkkiin ja siitä olikin sitten enään kivenheitto purkille. Mainio ja pätevä tekelehän täältä tulikin vastaan ja sen verran oltiin ennakkoon logeja luettua, että huoltoa tämä kaipaa logivihkon osalta. Meillä sattui olemaan mukana yksi logivihko ja se saatiin tänne laitettua meidän omien nimmarien kanssa. Vanha vihko otettiin talteen ja asiasta on tekijää infottu.

Kiitos kätköstä ja mukavista muistoista ko:päivänä Tekijöille terkkuja ja nähdään pian !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page