Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Hinthaara Thekylä#1

Tuesday, 12 March 2019Finland

Nautiskelemassa aurinkoisesta iltapäivästä sekä illasta muutaman kätkön äärellä. Päivän mittaan olimme viestitelleet kollegan kanssa mahdollisista työpäivän jälkeisistä suunnitelmista. Jonkinmoista yhteistä intressiä onnistuimme löytämään, jo senkin puolesta, että onhan se aina mukavampi etsiskellä kätköjä jonkun kanssa kuin aivan yksikseen.

Hakulista koottiin ja toki se eli matkan aikana pariin kertaan ja olihan mukana jotain sellaista, jonka löytymisestä ei ollut aivan täyttä varmuutta. Lopulta kaikki ennakkoon valitsemamme kohteet löytyivät, toki toiset vaativat hieman enemmän vaivannäköä ja tutkiskelua, vaan denareita ei tarvinnut poimia tältä reissulta taskuun ollenkaan. Ja tulihan siihen meille molemmille joku bonari kaupan päälle

V v a m teamin jäsen M:n kanssa jonnekin Porvoon suunnalle toteutuneen reissun antia. Etsiskelyt oli mukava suorittaa aurinkoisessa (pääosin), aivan reissun loppupuolella alkoi hämärtyä ja otsikset piti ottaa varoiksi esille. Pikkupakkasen ansiosta hanget, joita edelleen oli vallan kivasti tasoittamassa kulkuamme, kantoivat kivasti, eivätkä ne olleet päivän aikana auringosta huolimatta pehmenneet liiaksi.

Päätimme ajella Hinthaaran kautta seuraaville kohteillemme ja matkalla tuli huomattua, jotta täällä meillä kummallakin oli taannoisia denareita, joten päätimme poiketa ja yrittää paikata niitä. No kivasti nuo paikkaukset onnistuivat ja sininaamat vaihtuivat hymynaamoiksi.

Toisen denarin paikkausyritys ja tsädäp - siinähän se kippo oli, vaan ei todellakaan ollut tuossa edellisellä kerralla. Nyt paikko siis onnistui myös täällä ja löytyi kivasti, joten kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page