Skip to Content

View Geocache Log

Found it laiheliini found TTT

Friday, 05 April 2019Finland

Ftf@22.00

Mielenkiintoisen musamysteerin ilmestyttyä eetteriin eilisehtoolla aiheutti sen, että edessä oli melkoinen määrä selvitettävää. Eilen ei saanutkaan oikeastaan mitään järkevää aikaiseksi, vain osasia, mitkä osoittautuivat sitten harhalaukauksiksi. Siitä oli sitten "parempaa pohjaa" tänään etsiä lisää vaihtoehtoja ja tutkintalinjoja. Haastetta oli edelleen riittämiin, ja vasta vihjeen pompsahdettua illalla ruutuun alkoi suuntaus oieta sitten paremmin.

Vihjeen mukaista julkaisua tuli nuoruudessa luettua vuosikaudet ja tämän avulla yhtäkkiä välähtikin mistä oli kysymys. Piti kylläkin tovi muistella. Mysteeri ei ollut kuitenkaan vieläkään tässä vaiheessa valmis, vaan edelleen täytyi "syventyä" aiheeseen. Vaihtoehdot olivat kuitenkin kutistuneet hallittaviksi, ja kohta oli checker vihreä.

Vehu oli vielä (onneksi) hereillä niin lähdettiin ilta-ajelulle ja turvallistahan se oli purkille körötellä kun poliisitkin tulivat vielä loppumetreillä vastaan. Itse purkki löytyi mukavasti tarkoista naateista ja raapusteltiin pikaisesti nimmarit minkä jälkeen suunnattiin taas kotia kohti.

Kiitokset oikein loistavasta mysteeristä!!! Elementit olivat hyvin koossa, ja loputkin palat loksahtivat kohdalleen kun checker vihersi.

TTT=FFF :) :) :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page