Skip to Content

View Geocache Log

Found it Giliad found #13 Kun saapuu joulu Hakunilaan

Saturday, 30 March 2019Finland

Päätimme lähteä Viipun ja e:n kanssa lauantaiselle kätköretkelle. Isoveli E oli lähtenyt aiemmin aamulla viikonloppuvierailulle mummolaan, joten kun tiedossa oli retkimahdollisuus ilman 15 kilon lisäpainoa selässäni, otimme suunnaksi Hakunilan mystiset polut. Ratkoimme koko mysteerisarjan pian julkaisun jälkeen. En muista, että yhdenkään tehtävän kanssa olisi ollut isompia ongelmia, kuten selvästi tekijän tarkoituksena olikin. Talvella emme viitsineet lähteä latuja tallomaan ja tänään saimmekin kauniin keväisessä säässä havaita, että retkeä kannatti säästellä. Ajankohta kierrokselle oli mitä mainioin - Ilma oli lämmin ja aurinkoinen ja valtaosa poluista oli jo täysin lumettomia. Kierros sujui siis kaikin puolin mukavissa tunnelmissa.

Sarjan kolmastoista kätkö ei lukuun usein liitettävistä ennakkoluuloista huolimatta tuottanut vaikeuksia sen enempää ratkonnan kuin löydönkään puolesta. Viipun "silmät kiinni" kommenttiin on omanarvontunnon vuoksi kuitenkin täsmennettävä, että tapanani on ratkoa nämäkin palapelit ihan tarkoitettuun tapaan kokoamalla, vaikka vaihtoehdoista olenkin tietoinen

Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page