Skip to Content

View Geocache Log

Found it Giliad found Håkansbölen kartano

Saturday, 30 March 2019Finland

Päätimme lähteä Viipun ja e:n kanssa lauantaiselle kätköretkelle. Isoveli E oli lähtenyt aiemmin aamulla viikonloppuvierailulle mummolaan, joten kun tiedossa oli retkimahdollisuus ilman 15 kilon lisäpainoa selässäni, otimme suunnaksi Hakunilan mystiset polut. Ajankohta kierrokselle oli mitä mainioin - Ilma oli lämmin ja aurinkoinen ja valtaosa poluista oli jo täysin lumettomia. Kierros sujui siis kaikin puolin mukavissa tunnelmissa.

Alueelle osui sopivasti jokunen muukin kiinnostava kätkö. Tämä herätti huomiomme sekä sijaintinsa että suuren suosikkipistemääränsä vuoksi, joten käytimme tilaisuuden hyväksemme ja suuntasimme kohti nollapistettä. Koordinaatit olivat todella tarkat ja geosilmäkin oli yllättävän hyvässä terässä, joten uskomattoman ovela ja tyylikäs toteutus paljastui pikimmiten paikalle päästyämme. Todella hyvin järjestetty ja toteutettu kätkö! Ihan tällaista ei ole tainnut ennen tulla vastaan

Kiitos erittäin hienosta kätköstä! Suosikkipiste ja Mystisen Golikkoni vierailutus ovat itsestäänselvyyksiä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page