Skip to Content

View Geocache Log

Found it Bacajo found Slingeilymiitin muistopurkki

Saturday, 06 April 2019Finland

Ftf 8:46 with repo7

Miittipäivänä jätin kiipeilykamat kotiin ja pukeuduinkin slingeilyä varten sopimattomasti, joten nimeä en fba-listaan saanut. Hetken se harmitti, mutta myöhemmin tajusin, että nyt minulle jäi mahdollisuus tavoitella ftf:ää. Kätkö kuitenkin julkaistiin aivan sopimattomaan aikaan, jolloin työn ja muiden rientojen takia en voinut hunttiin lähteä.

Mutta kun purkki odotteli ensilöytäjää vielä kahden yön jälkeen, pääsin liikkeelle. Kätkö oli vähintään niin vaikeassa paikassa kuin kuvauksen perusteella olin ajatellutkin. Yhden slingikiipeilyn vankalla kokemuksella matka ylöspäin eteni tuskallisen hitaasti. Mihinkään oksaan en uskaltanut luottaa, kun yksi jo oli käteni alta poikki rasahtanut. Niinpä olin koko ajan kahden slingin varassa siirtäessäni kolmatta aina seuraavan oksan yli.

Yhden aikaisen aamukävelijän ehdin säikäyttää perusteellisesti keikkuessani puolimatkassa. Ja kun olin jo melkein metrin päässä kätköstä, ilmestyi repo7 puun juurelle. Tovin hän joutui vielä odottelemaan, ennen kuin nimenkirjoitusvaiheeseen asti pääsin. Ja ah miten tuttua ja nopeaa olikin sitten alas päin tulo köyden varassa.

Aikaa koko hommaan meni kaikkine varmisteluineen ja puunhalaushuilitaukoineen aivan tolkuttoman kauan, ja jalat oli pelkkää hyytelöä siinä vaiheessa, kun pääsin takaisin maan pinnalle. Mutta mikäs siinä oli upeita maisemia katsellessa ihanassa aamuauringossa. Ja mikä voittajafiilis, kun tehtävä oli suoritettu! Tämä muistopurkki jää kyllä meikäläisen mieleen hienona haastavana kokemuksena. Kiitos kätköstä!

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page