Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ja-x found Urbaanihko kiipeilykokemus

Saturday, 06 April 2019Finland

FTF @ 11.44 w neolife, KaTepi, Lumimarja7, orakk+j & Paavaliina

Kätkö tuli tiedusteltua jo torstai-iltana, mutta vaikutti tosi haasteelliselta jo silloin. Noutoa piti hieman miettiä, miten purkille pääsee turvallisesti. Tämänpäiväinen toteuksemme oli erilainen kätkötysmenetelmään verrattuna, mutta toimiva. Kuten jo perinteiksi haasteeksi on muodostunut, oli köyden virittäminen oikeaan paikkaan ensimmäinen askel. Siinä harjoittelimme jousiammuntaa siten, että nuolen perässä tuli siima virvelistä, jolla vedettiin paracord-naru, jolla vedettin vielä kiipeilyköysi paikalleen. Tämä toimi, vaikka virittelyyn taisikin mennä ensimmäinen tunti. Seuraavalla kerralla toiminta saattaa olla jo sujuvampaa.

Seuraavaksi apina puuhun köyttä pitkin. Vanhalla oli vaikeuksia jaksaa - hapotti moinen rimpuilu. Oksalle päästyäni toimitin lokin alas kirjoitustaitoiselle assistentille. Sitten pieni paussi ja paluu maan kamaralle. Työlästä, mutta toimivaa. Kiitos apujoukoille.

Saattoi tuossa olla joku muukin työvaihe, mutta jätetään seuraavillekin hieman päänvaivaa...

Päivän lokkausSen verran hapotti tuo nousu, että arvostin kovasti että ei tarvinut varsinaista lokkausta korkeuksissa suorittaa. Loki ja vesipullo liikkuivat köysihissillä tänään ylös ja alas.
infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page