Skip to Content

View Geocache Log

Found it makke79 found Tilastoja

Saturday, 06 April 2019Finland

Riihimäen visiitillä tuli lähdettyä hakemaan viimein tämän metsäalueen purkkeja. Näitä onkin tullut jo aiemmin kartalta katseltua, mutta nyt sitten tuumasta toimeen ja purkkien metsästykseen kun ei luntakaan enää maassa juuri ole. :)

Tätä sai hetken aikaa etsiskellä. Siinä pyöriessä tulikin aika paniikissa olevan oloinen pikkulintu räksyttämään lähelle. Aluksi mietittiin, että ajoiko se meitä pois omalta reviiriltään, mutta sitten huomattiin puun latvoissa jonkinlainen näätäeläimen näköinen otus, joka hyppeli puusta toiseen. En tiedä oliko se kenties linnunpesiä ryöväämässä, mutta pisti mietityttämään että pyysikö tämä pikkulintu apua vai ajoiko se meitä pois. Olisi joskus mielenkiintoista osata tulkita, mitä luonnoneläimet käytöksellään yrittävät viestiä..

Lopulta itse purkki paikantui piilostaan. Melko helppo löytö, kunhan vaan osaa katsoa oikeasta paikasta.

Tilastoista sen verran, että lähinnä noita omia tilastoja tulee jonkin verran tutkailtua toisinaan. Eteläisin löytö on Espanjan aurinkorannikolta ja pohjoisin Oulusta. Tällä hetkellä tämä on 1549 löytöloggaus. Tämä harrastus ollaan aloitettu aktiivisemmalla otteella vasta vuonna 2016, vaikka nimimerkki on rekisteröity 2014.

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page