Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Harjavallan vaakuna

Saturday, 06 April 2019Finland

Mahtava kevätpäivä! Nappasin GebBaNan messiin jä lähdetiin yhdistämään huvi ja hyöty. Mulla on nimittäin muutama Petotesti-ilmoitus jaeltavana ja samalle rengasreitille saatiin soviteltua myös useampi vaakuna ja euralainen 100helmen kätkö. Kumpiakin jäi vielä jäljelle myöhempääkin etsintää ajatellen, sillä iltapäivän TRX-treeni alkoi painaa sen verran päälle, että oli syytä siirtyä kotiin ja herkkupatojen äärelle, jotta ape ehtii laskeutua riittävästi ennen hikistä urakkaa. Eikä noita maailman kaikkia kätköjä saamuutenkaan millään etsittyä. Ehkä :-D
Tämä syntymäpitäjän vaakuna aloitti päivän kierroksen. Ilman vaikeutta löytyi,kuten edeltäjänsäkin ja samaa laadukasta huhhai-käsityötä oli tämäkin kätkö. Hieman vaan näillä vaakunoilla käydessä on alkanut huolestuttaa kätköttäjän terveys. Vai onkohan hän tehnyt täsmäiskun "piippuhyllylle" saadakseen lokit kansiin? Oli miten oli, hieno sarja täydentyi taas yhdellä löydöllä lisää.
Kiitti huhhai kotipitäjän vakunan nimikkokätköstä. Favo tälle jo siitäkin syystä.
Kierros jatkuu vielä muutamalle, joten kiitos, etteenpäi ja Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page