Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Euran vaakuna

Saturday, 06 April 2019Finland

Mahtava kevätpäivä! Nappasin GebBaNan messiin jä lähdetiin yhdistämään huvi ja hyöty. Mulla on nimittäin muutama Petotesti-ilmoitus jaeltavana ja samalle rengasreitille saatiin soviteltua myös useampi vaakuna ja euralainen 100helmen kätkö. Kumpiakin jäi vielä jäljelle myöhempääkin etsintää ajatellen, sillä iltapäivän TRX-treeni alkoi painaa sen verran päälle, että oli syytä siirtyä kotiin ja herkkupatojen äärelle, jotta ape ehtii laskeutua riittävästi ennen hikistä urakkaa. Eikä noita maailman kaikkia kätköjä saamuutenkaan millään etsittyä. Ehkä :-D
Pienenpienellä reitiltäpoikkeamalla pääsimme katsastamaan vielä tämänkin vaakunan. Ja eipä aiheuttanut pettymystä tämäkään vaakunakätkö.Huolella tehty ja siisti toteutus löytyi. Kiersin ensin tosin väärälle puolelle, kun aivot vaan sanoivat ja kehottivet tekemään niin. Kun aikani olin raapinut tikkuja päästäni ymmärsin katsoa oikeasta suunnasta ja kirjata käynnin lokiin. Onneksi osaan nauraa itselleni ja kehtaan myöntää, ettänäin kävi.
Kiitos tästäkin vaakunasta. Muutama on vielä etsimättä, mutta joskus sitten kun asiaa suunnille tulee. Eipä tässä mikään kiire ole.
Leppoisaa ja lämpöistä kevättä. Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page