Skip to Content

View Geocache Log

Found it peksu75 found Pellervo Lukumies

Saturday, 06 April 2019Finland

STF 17.23. Olin Mikkelissä sillan alla ja kuulin naisen äänen lähestyvän, kyyristyin piiloon ja juuri kun nainen oli astumassa sillalle häly piippasi ;-)
Nainen puhui ilmeisesti hänsreeheensä ja ei kuullut piipausta. Harmitti kun just sillon kun olin poissa piti tulla. No kätkö jäi löytymättä ja päätin lähteä kotiin päin. Mysse ratkesi autolle kävellessä ja osa vastausista tuli jopa omasta päästä, aihe kun on vähän tuttu. Hain pari purkkia vielä matkalla ja toisessa vielä puusilmäilinkin huolella kun arvelin että kiirehtimen tänne olisi kuitenkin turhaa. No pikkuhiljaa alkoi toivo vähän herätä kun Toivakka lähestyi. No Huikon jälkeen kilahti ja kiire loppui. Ehdin Satujaa tervehtiä vilkutuksella ja palauttivat sen myöhemmin töötin kera ;-).
Kiitos Viisarille myssestä paristakin syystä: kiva että lähistölle tulee uuttakin haettavaa ja muuten mää olisin vieläkin Mikkelissä. Aihekkin liippasi läheltä sydäntä joten favo kiitokseksi.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page