Skip to Content

View Geocache Log

Found it arisoft found Mikael Agricola Church

Saturday, 06 April 2019Finland

Tänään oli Helsinkiin asiaa kaupantekomielessä ja kauppojen synnyttyä lähdinkin keräilemään triplettiä kasaan, sillä siihen oli taas pitkästä aikaa hyvä tilaisuus tältä suunnalta.

Autolle löysin maksullisen paikan tien varrelta ja pistin 15 minuuttia aikaa mittariin. Arvelin että se riittää. Aloittaessani huomasin epäilyttävää liikehdintää kirkolla ja hetken päästä törmäsin samaan porukkaan uudelleen. Siinä vaiheessa kävi ilmi, että etsimme ihan samaa paikkaa kumpikin. Kyseessä oli Joni & Ritva, jotka olivat siis samalla asialla.

Heillä leikkasi sitten nopeammin homman juoni ja näin pääsin heidän perässä kätkön kimppuun itsekin. Vielä ehdimme muutaman sana vaihtaa kuulumisiakin lopuksi, mutta niin kauan tässä lopulta meni, että parkkiaika oli jo loppunut kun autolle pääsin takaisin. Onneksi ei ollut lappua ikkunassa.

Kiitokset mukavasta hybridistä, joka tuli tällä kertaa hoideltua lodjaustyylillä!

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page