Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ametyy found Katkennut putki vesitornilla

Saturday, 16 March 2019Finland

Tämän myssen ratkontaan ei auttanut vaikka satuin paikalle kun vesi vielä virtasi pitkin metsiä ja lenkkipolkuja kaivaen syviä uria reitilleen. Paikalle päästyä näky oli karmea ja onni oli, että lähistöllä ei sortumahetkellä ollut ihmisiä ja että ihan lähistöllä ei ole rakennuksia. Silloin vielä ihmeteltiin tornin sortumisen syytä ja niin meidänkin kotitalolle kulkeutui revennyt kappale säiliön sisällä olleesta muovivaipasta. Perheessä kun sattuu olemaan vesitornien asiantuntija niin tätä asiaa todella pohdittiin.
Vantaalla kun sattui olemaan samanlaisia vesitorneja kuin mitä tämä sortunut niin laittoivat sitten aidat vesitornin ympärille. Todella, sellaiset siirreltävät rauta-aidat mitä laitellaan erilaisten tapahtumien alueen aidoiksi. Ihan kuin niillä olisi hevonhumpan vertaa merkitystä kun torni hajoaa ja betonia rojahtaa kymmenien metrien päähän ja muuta rojua vielä kauemmas. Mutta voidaan sanoa että jotain on tehty.
Jaa että mysse? Monenlaista kokeilua yritin kunnes kyllästyin. Kätkijän antaman totaalispoilerin jälkeen homma hoituikin sutjakasti ja purkillakin sitten käväisin. Kiitos myssestä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page