Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Salpapolku - Lila täydennyspiste 2.0 Korsu 66

Saturday, 06 April 2019Finland

Tommijas kyseli, josko olisi tarvista purkille lähteä. Eilen oltiin Korialla useamman tunnin turneella, mutta eipä se estänyt lähtemästä tien päälle uudestaan.
Toisekseen oltiin juuri saatu Oscari-rellu valmiiksi, ja hiukan poltteli päästä se kuittaamaan löydetyksi. Siispä hypättiin geonaurikseen ja suunnattiin kohti Salpalinjaa.
Kivan lämmintä oli ja aurinko paistoi. Jos on aamulla ollut hankikanto, niin ei ollut enää. Metsässä ei ollut lunta juuri lainkaan, mutta sitäkin enemmän sitä oli polulla. Vaihdettiin pitkävartista jalkaan ja alettiin pohrustaa.
Ihan ensimmäistä korsua ei jääty liiemmälti katselemaan, sillä siinä näytti metsäkone käyneen ja pyörineen aika tehokkaasti. Siirryimme suoraan kuuskutoselle, ja se löytyikin ihan hienosti paikaltaan.
Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page