Skip to Content

View Geocache Log

Attended Jamboree_009 attended Retroilleet kätköilijät

Sunday, 24 March 2019Finland

Viikonlopulle oli vaihteeksi ilmennyt astetta enemmän mahdollisuuksia lähteä kätköille. Niinpä tällekin päivälle oli tullut sovittua pienoista kierrosta, vaikka itsellä liikkumista olikin mukamas rajoittamassa tuo aamupäivän miitti Skattalla. No rajoitteista huolimatta seuraa löytyi ja saimme jopa sovittua parin kollegan kanssa jonkinmoisen rundin ihan naapurimaakuntaan asti - miitin jälkeen luonnollisesti No kollegat eivät kuitenkaan innostuneet stadissa käväisystä aamutuimaan, joten poikkesin itsekseni aluksi miitissä - tosin eipä siellä tarvinnut yksin olla ja sen jälkeen suuntasin aluksi kohti ensimmäistä treffipaikkaa Nurmijärvellä, josta poimin Nortti10n mukaani ja jatkoimme Hyvinkäälle, jossa tapaisimme tuulituulin ja jatkaisimme kohti Riihimäkeä ja lopulta päädyimme aina Tervakoskelle asti.

Päivä oli upean aurinkoinen heti aamusta asti ja tällä kertaa saimme suorittaa koko kierroksemme valoisan aikana, kun ymmärsimme viheltää pelin poikki ajoissa ja suunnata hyvän sään aikana kohti kotia. Ilmastossa huomasi myös erittäin hyvin eron rannan miitin sekä sisämaan välillä - sisämaassa oli suorastaan lämmintä miitin olosuhteisiin nähden.

Alkajaisiksi siis skattalle ja täällä ei todellakaan tarvinnut olla yksin. Hyvin oli porukkaa paikalla. Juttua riitti jälleen kerran vaikka ja mistä. Mukavaa oli nähdä myös muutamia uusia kasvoja täälläpäin vierailulla sekä niitä lukemattomia ennestään tuttuja. Ja tulipa sitä bongattua myös yksi taannoin aktiivinen ja sittemmin hieman hiipunut kollega todella piiiitkästä aikaa.

Kiitokset siis järjestäjälle mukavasta miitistä kivassa - vaikkakin viileähkössä paikassa - TFTE

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page