Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found Rutherford B. Hayes

Sunday, 07 April 2019Finland

Rouva Kivimäen iltavuorosta huolimatta lähdettiin aamupäivällä ajelemaan ja hakemaan lähiseudun hakemattomia purkkeja. Lapset jäi kotiin, joten päästiin matkaan kahdestaan. Tällä traililta oltiin lähes jumissa pahimpaan lumiaikaan ja tuolloin päätettiin, että takaisin tullaan vasta kun lumet on varmasti kaikki sulaneet. Aurinko on nyt niin lämpimästi paistanut, että luultiin lumen ja jään jo lähteneen, mutta väärässä oltiin. Onneksi lunta oli niin vähän, että päästiin kulkemaan tällä kertaa eikä oltu jumissa, vaikka nelivedonkin kanssa se oli taas lähellä. Purkkien löytymisessä ei ongelmia onneksi ollut.
Kotoa löytyy hyllystä kaikki Suomessa julkaistut Lucky Luket ensipainoksina ja lasten hyllyistä vähän uudempina painoksina, joten tuttuja tyyppejä löytyy tältä traililta.
Kiitos kätkijälle mukavasta trailin pätkästä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page