Skip to Content

View Geocache Log

Found it tuulak found Maakuntakaavio

Sunday, 07 April 2019Finland

Tämä loggaus on työvoitto! Mystin ratkaisu oli aikanaan kovin vaikeaa, vaikka idea oli alusta asti selvä ja aihealue kovin tuttu. Taisin jättää pulman hautumaan pitkähköksi aikaa ennen kuin se ratkesi, sinänsä lopulta varsin helposti.

Myös purkin löytyminen teetti töitä. Aiemmilla yrityksillä oli tullut vesiperä, vaikka jotain vinkkiäkin muka oli. Tänään oli asenne vähän "käydään nyt taas koittamassa ja mennään sitten hakemaan Isänpäivä tyhjän geopäivän täytteeksi". Purkki on tosiaan tainnut siirtyä eri kohtaan, kun se nyt löytyi pienen silmäilyn jälkeen. Ehkä kirkkaalla kevätauringolla oli osuutta asiaan, mene tiedä.

Mukava oli saada tämä pois ratkaistujen mystien löytöjonosta. Hyvillä mielin hölköttelin kotiin sunnuntaipitkiksen merkeissä lintujen kevätmelskettä kuunnellen. Kmy!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page