Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Matti ja Teppo goes Techno

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geotapit (Sis. Nicit: Neilikka77, Juke the Rabbit +minä) Keväisellä purkkikierroksella Satakunnassa

Geokätköilijöiden talviohjelma ajoi meidät tällä kertaa pois kotiseudulta ja suunnattiin päiväretkelle Satakuntaan. Aamulla kello 7.00 startattiin Tampereelta ja illalla kello 22---> jälkeen oltiin takaisin. Päivän ohjelma kasattiin Talviohjelman mukaan ja määrättyjä atribuutteja piti metsästää, samoin kuin yksi purkiton kätkö piti haalia plakkariin, Neilikka77 halusi vihertää pari uutta kuntaa itselleen ja muutama yli 100 favon jemmakin piti jostain löytää haettavaksi... Siinähän sitä hommaa oli ihan tarpeeksi ja tottakai matkalla napsittiin vielä niitä jollain tapaa reitille sattumalta osuneita kätköjä ihan harrastuksen vuoksi . Päivän ainoa aikataulutettu juttu oli Säkylän-miitti, Porin prikaatin sotilaskodissa aamulla kello 9.00

Päivän törppö 18/36

Nämä poijjaat onkin olleet sen verran Favohirmuja tässä vuosien saatossa, että pakkohan niitä oli tulla moikkaamaan ja tanssahtelemaan Technon tahtiin. Alkuun tultiin paikalle ihan vaan ihmettelemään ja tutkimaan paikkoja, mutta eihän siitä nyt oikein tullut mitään ja lopulta saatiin yksi jopa hyvin vahvakin idea siitä miten homma saattaisi ratketa. Ruvettiin siis tällä idealla pähkäilemään tilannetta ihan uudella innolla. Saatiin jotain aikaiseksi, mutta samalle tehtiin jotain väärin koska naatit meni ihan väärään paikkaan ja vielä selkeästi.

Päätettiin että, käydään syömässä tuossa lähellä jotain ja tullaan sitten uutta virtaa täynnä katsomaan asiaa uudelleen. Siinä tankatessamme itseämme murkinan äärellä saimme kollegalta vahvistuksen siitä että se meidän idea oli ihan oikea ja jäljillä oltiin. Tästä rohkaistuneena käytiin eräs toinen kippo hakemassa ensin ja palattiin sitten Tanssilattialle Technoilemaan Pienen säätämisen jälkeen alkoikin homma ja sen juju valjeta ja hetkeä myöhemmin olikin naatit purkille kasassa. Käytiin sitten vielä laittamassa puumerkit logiin ja samalla ihmeteltiin että kaikkea sitä keksitäänkin ja että näinkin voi hienon mysteerin rakentaa.

Kätköt on logattu yhteisnimimerkillä Geotapit ja taitaa muutamassa päivän purkissa olla ihan omatkin Nicit

Kiitos kätköstä ja favon kera !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page