Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Vuojoen kartano

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geotapit (Sis. Nicit: Neilikka77, Juke the Rabbit +minä) Keväisellä purkkikierroksella Satakunnassa

Geokätköilijöiden talviohjelma ajoi meidät tällä kertaa pois kotiseudulta ja suunnattiin päiväretkelle Satakuntaan. Aamulla kello 7.00 startattiin Tampereelta ja illalla kello 22---> jälkeen oltiin takaisin. Päivän ohjelma kasattiin Talviohjelman mukaan ja määrättyjä atribuutteja piti metsästää, samoin kuin yksi purkiton kätkö piti haalia plakkariin, Neilikka77 halusi vihertää pari uutta kuntaa itselleen ja muutama yli 100 favon jemmakin piti jostain löytää haettavaksi... Siinähän sitä hommaa oli ihan tarpeeksi ja tottakai matkalla napsittiin vielä niitä jollain tapaa reitille sattumalta osuneita kätköjä ihan harrastuksen vuoksi . Päivän ainoa aikataulutettu juttu oli Säkylän-miitti, Porin prikaatin sotilaskodissa aamulla kello 9.00

Päivän törppö 19/36

Tääläkin pistäydyttiin kun sattui sopivan likelle. Pikkaisen ollaan nyt talvenaika tulleiden haasteiden takia yritetty käydä näillä pitäjien vanhimmilla kätköillä ja täältä löytyi Eurajoen vanhin "elossa oleva" kätkö. Komea oli kartano ja sitä ihasteltiin ja paikasta höpötettiin matkalla kätkölle. Purkki itsessään oli kyllä pienoisessa pusikossa, mutta ei sen löytäminen hankalaa ollut. Puumerkit piirrettiin vihkoon ja talsittin takas autolle. Sielä huomattiin että olis tuossa vieressä toinenkin jemma ollut, mutta se sai nyt jäädä hakematta.

Kätköt on logattu yhteisnimimerkillä Geotapit ja taitaa muutamassa päivän purkissa olla ihan omatkin Nicit

Kiitos kätköstä !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page